Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från fragmentarisk slutenhet II



Jag tänder en cigarett.
Och upptäcker att jag faktiskt gråter nu.





Vem är jag, vad är jag, vad fan, liksom?
Tänker jag innan jag somnar
och drömmer om att kommunicera med färgerna.

Precis innan maran rider,
i fjärran hör jag en arab tala
till sin telefon:

"Oookey det är ok att du inte kommer på middagen älskar dig puss hejdå."

På hans röst lät det som om han ångrat tusentals gånger att han inte huggit och huggit och huggit i hennes sovande kropp.


Jag vaknar till
av en snarkning
från den andra sidan,


Går som ett spöke
ut till nyhetssändningarna,
min sjukhusdress släpar sig mödosamt
likt ett nattligt sorgflor
längs det av en miljon sinnessjuka fötter
fetsmutstrampade linoleoumgolvet.








Fri vers av dead_prez
Läst 695 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-22 07:33



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
Trodde jag redan hade kommenterat den här då jag läste den för snart 2 år sedan (!!) . Fann min väg tillbaka, och är glad för det,

"min sjukhusdress släpar sig mödosamt
likt ett nattligt sorgflor
längs det av en miljon sinnessjuka fötter
fetsmutstrampade linoleoumgolvet"

så bra!
2014-01-29

  stenen/ Yv Ericsson
hoppas du gråter svarta tårar, jävul
2012-04-25

    ej medlem längre
festsmutstrampade.
ja jävlar. någon sade till mig en gång att man skriver som bäst när man mår för jävligt verkligen, du skriver ju alltid satans bra, men du har en... jag vet inte, vardagligare ton som jag tycker om, som knackar på hjärtat och jag släpper in dig och du skär upp det, inifrån.
2012-04-23

  Nanna X
tätt som tusan : )
2012-04-22

  LenaJohansson VIP
ja..mkt bra
2012-04-22

    ej medlem längre
Mycket bra poesi.Häpnar.
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

dead_prez
dead_prez