Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunden i de spanska bergen




Månen en kniv mitt hjärta är svart
när jag sluter ögonen
tinnitusslagen från blixtljusen
fresker, din fragila arvsmassas arkitektur.



Se mig inte
när mitt skinn gör ont.


Hur ge mig vidare när skymtat
ögons arktisblå nyans,
jagar mig genom dvalan.



Himmelen 03:24, kan inte andas?
Ljuset bakifrån, var är du?
(du är naken
det svarta svävar bort)
Skimrande grått silver, jag dör?
Rött apokalyptiskt sken
Tankar som skenar iväg,
Draken jag
jagar kanhända
det är solen
Men allt är vitt


Som keruben i snön
Efterlämnar jag
Mitt blod i jordbävningen.





Fri vers av dead_prez
Läst 578 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-22 00:15



Bookmark and Share


  aol
starka berörande ord som borrar sej in i läsaren,
2012-05-09

    ej medlem längre
återkommer till denna. som man gör, när något verkligen känns.
2012-03-30

  stenen/ Yv Ericsson
fick en ingivelse idag
det är av sorg vi alla dör.
2012-03-23

  Börje Larsson
stark och känslig...mycket bra!
2012-03-22

    ej medlem längre
det finns inget att tillägga. fantastiskt.

bäst:

"Himmelen 03:24, kan inte andas?
Ljuset bakifrån, var är du?
(du är naken
det svarta svävar bort)"

och så slutet. ja slutet. den märker mig och jag bokmärker.
2012-03-22

    tehdog
delikat den här
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

dead_prez
dead_prez