Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dyrkarens hjärta

innanför dyrkarens hjärta

bor en nyckel

 

öppnas varsamt vid nöd'

 

stillsamt plockas den ned

till de behövande som ber

 

kastas ut i själens riktning

fånga den som kan

 

ty nu är tillfället som ges

nu är tillfället här

nu är här

 

nu

 

 

 




Fri vers av Nio
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-08 20:41



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Underfundigt och lekfullt
2012-03-10

  Linda CH VIP
Gillas mycket!
2012-03-10

    ej medlem längre
Ljuvlig underfundig dikt
om kärleken/ dyrkan till livet och vikten av att leva här och nu.

Klar favorit bland bokmärena.
2012-03-10

    ej medlem längre
Känns som en livboj till de som ingen kärlek får....bara att hugga tag i...slippa drunkna...bli dyrkad...
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio