Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det eviga spiralkretsloppet




Kretslopp

Dagen som var
blir natten som är
Natten som går
blir morgon igen

Fåglarnas sång
när solen går ned…
… en vacker saga

Morgonens ljus
har natten som mor
Kvällen som blir
har dagen som far

Stjärnornas glans
när månen är ny…
… ett mysterium

Dagen som var
blir skymning igen
Natten som går
blir gryning på nytt




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2012-03-10 12:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Oj, jag tyckte det stod 'Kräftlopp',
måste ha musat fel text här.
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP