Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det vore så, då skulle jag vara perfekt

Tänk om jag hade lite mörkare ögon
eller blåa

Tänk

Tänk om jag bara hade lite större muskler

Tänk om

Ja, tänk om jag var lite smalare

Jag

Men du, tänk om jag var lite gladare
- orkade festa lite mer

Jag vore

så bra, om jag hade lite fler vänner

Som du

Du, jag har tänkt... Om jag hade lite snyggare kläder

Tänk om jag vore som du,
Då skulle jag verkligen vara lycklig




Fri vers av MarreGustafsson
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-10 12:50



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är nog perfekt som du är.

bra bespegling av dessa otillräckliga känslor
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

MarreGustafsson