Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I frånvaron av en älskad

Jag vaknar efter en overklig dag

skuggan av ett omfamnande

över tomma väggar

 

jag kysser din frånvaro

och alltet silas genom

golvspringorna

 

*

 

Livet var flyktigt och vackert när vi tog språnget

mot varandra, att älska är att våga något stort,

att bevara ett ögonblick vore att fånga en

dagslända och se den dö mina händer




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-10 15:00



Bookmark and Share


  C"
Jag har fångat en slänga.
Du förklarar det så bra.
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin