Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget

Att betvinga berget
åka på dess kanter
fånga nyanserna
i nedfarten
glida

Ha kontroll
i åkningen
blicka uppåt
för att se vad som
utmanats

Upplev skönheten
i det vita

Njut
se solen
från en klarblå himmel
se molnen
vyerna

Utmana dina gränser
förflytta positionerna
i din rädsla
är den största bedriften




Fri vers av AA VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-10 23:32



Bookmark and Share


  Pot Pourri
Läser givande naturrader med ett leende och jämför. Så utmanas, utökas trygghetszonen. Jo. Underbara metaforer i en klar naturlyrik. Kort, lättillgänglig och skänker mig som person en suverän helhetskänsla av livsvägen/bergfärden som så. Tack för den fina kraftgivaren!
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP