Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmaning

Den största utmaningen
i livet
är att utmana sina rädslor

Vi bär alla på rädslor
för allehanda situationer

Det är du som bestämmer
var gränsen ska gå

Vill stå kvar vid staketet
eller försöka hoppa över
kan du inte hoppa
bygg en stege
prova

Ta kontroll
njut, väx
av de steg du tar




Fri vers av AA VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-10 23:41



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fina rader om att våga i livet.
2012-03-11

  Ninananonia VIP
:) härligt det gäller bara att våga :)
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP