Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla ni som har bilder till era dikter!




Illustrationsbilder

Det är vackra bilder

du illustrerar dina dikter med.

Varför har du inte ett

med dig själv.

Bakgrunderna

kan du ha med

så din skönhet lyser igenom

Jag är säker att du

är skönare

än de i dina bilder.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-11 22:50



Bookmark and Share


    lory
mmmm lovely
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP