Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"When there is nothing left to burn you have to set yourself on fire"


Jag önskar jag vore som nallebjörnen du slängde i soporna

 

Och jag vill nog egentligen inte ha dig

mest bara dina armar omslingrade längs min kropp

och dina kyssar i min nacke

när du säger att vintern snart är över

 

Jag drömmer om honom när du är intill

men jag drömmer om dig när jag ser honom

 

DU gör mig förvirrad

 

Avsky avsky

och jag ser världen från sidan nuförtiden

inte underifrån som innan

 

Och jag vill nog fortfarande att du ska klia mig på ryggen

innan jag somnar

jag vill nog även höra dina viskande andetag

när du säger att du börjar falla

 

Och din kuk när jag behöver mer än närhet

och jag gillar sättet du suger mina bröstvårtor

när det går för dig

 

Du säger att jag är vackrast när jag ler

men baby

leenden räddar inte världen

och jag mår bäst när jag gråter

 

Du frågar

Hur länge älskar vi?

Jag svarar

Hur länge lever ett andetag?

 

Sen slutar du hoppas

du vet

allt tar slut någon gång

babe

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-01-26 15:25



Bookmark and Share


    vilsen
ooo, jag älskar ditt språk, dina ord, dina txter gör mig glad :D trots de inte alltid glada ämnerna !
tack för denhär texten, tack för alla texter !
2006-01-26

  mb74
skitbra,skriv som man tänker.
diggar den skarpt:)
2006-01-26

  Stefan Ek
oj hjälpasligen så identifierande... fan... skrämmande...
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN