Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fatta tiden...


fylgja

 

 

och tiden rinner vidare
här och nu


sandkorn
sköljes


jag är havets vågor mot stranden

 

stjärnljus blekna ej
strålande solar
värma våta
trötta

en strimma visshet


ljusets vila
genius stilla

fördjupande inblick i anden

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-29 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stilla
skön bön
inför valvs
himmel
med uppsträckt
viljande öga
2012-12-01

  Lars Hedlin
mycket mycket fint....
2012-11-29

  Ljusletaren
Wow så fint du fick till denna dikt.
Njuter ... tack/ kram
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight