Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en ny vår

Sakta
har vintertäcket
dragit sig tillbaka

Köldens grepp
blottar världen
som ligger naken

Solens strålar
värmer
en frusen kropp
som tinar

Vågar hoppas
men inte riktigt
att en ny tid står
för tröskeln





Fri vers av AA VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-12 23:31



Bookmark and Share


    Fröken Fri
Det är bra skrivet och ger en känsla av vår och nytt hopp. Gillar den starkt.
2012-03-13

  mickech
Den tiden kommer....och det snart!!
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP