Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då världen
känns brutal
svårgripbar
brinnande

Då röster ropar
efter frihet
som brutalt slås ner
av övermakten

Då anas litenheten
i det stora




Fri vers av AA VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-12 23:38



Bookmark and Share


  mickech
Ja men i det lilla föds det stora.
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP