Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din stjärna

Skärvor
av liv
lyser i natten

De glimrar
likt stjärnor
på himlen

En mångfald
av nyanser

Somt lyser klart
några flämtar

I natten
förnimms
oändligheten




Fri vers av AA VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-13 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar
vackerbeskrivning
av det magiska
i det verkliga.
det verkliga, magiska.
2012-03-13

  Kristina Hellgren
Den var värd att läsa och oförglömligt vacker. sÅ fin....tack!
2012-03-13

  bittemi VIP
Vacker text!
2012-03-13

  Silverstripe
Får mig att se ut genom fönstret och samtidigt se inåt i mig själv. Vackert!
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP