Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto påunderbara ninja




TÄNKER PÅ DIG

 

i mitt hjärta finns ett rum

där gömmer jag min längtan

 

ser på bilden av dig längtar

tills vi möts igen

 

i både mörker och ljus

kan jag se dig precis som du var

 

min älskade fyrfota vän

underbara ninja

 

 

 

anits 12 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-13 00:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
En kärleksfull text med stor värme.
2012-03-15

  Catharina Edin VIP
djuren har så goda själar - man saknar dem nåt enormt när de dör - vet precis vad du menar. Jag älskar djur.
2012-03-14

  Eva Helene VIP
Förstår precis hur du känner, väl beskriver du din längtan!
2012-03-13

  ULJO
Så vackert du skildrar längtan till dina vänner.
2012-03-13

  Bibbi VIP
Så rörande fint.
2012-03-13

  aol
ömma vackra tankar till din fyrfota vän,
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP