Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om....

Tänk om färgerna plötsligt skulle ta slut
och man skulle se allt i svartvit.

Skulle man ha känsla för hunger då?
Jag menar hur kul är det att äta svarta
köttbullar och snövitt potatismos?

Gräsmattorna och blommorna skulle
ha olika nyanser av grå.

Havet skulle vara svart och solen isvit.


Våren är absolut på gång nu
och det bästa med den är alla färgerna.
Vänd ditt ansikte mot solen och njut :)





Fri vers av mjuk
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-13 01:03



Bookmark and Share


    Mejja
Ja, njuta varje stund av liv.
Varje ögonblick av varat.
2012-03-15

  thyra
En fin reflektion och skön uppmaning i din dikt!
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk