Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsynt nektar


bläddrade bland gamla minnen

stunden var ljuvlig

långsamt smekte jag dem

med längtande ögon

med törstiga andetag

blandade med pirrigt hjärtslag

min pastellgröna sjal blev nyfiken

flög glatt i den irländska luften

smekte mig lekfullt över kinden

airbuss till Blanchardstown

var fullt som vanligt

ändå...

ändå kände jag mig tomt

i själen




Fri vers av Rise Little One
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-18 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver med vemod i rösten...
2012-03-20

    lory
memory lane..vackra thu....fint men smärtsamt
2012-03-20

    Ken Cassel
Instämmer med Silla :))

Kramar!
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One