Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid vintervit sjö idag

.

Lägger mig ner i det vita
känner kylan krypa innanför
tittar upp på den blå himlen

Hur lång tid tar det att frysa ihjäl?




Fri vers av Mejja
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-01-26 18:28



Bookmark and Share


  Ikna
Det märks ;). Jättefin! Ännu en favorit! Den säger så mycket på djupet!
2006-02-02

  Bodil Sandberg
Det tar inte så lång tid har jag hört...om nu det var nåt vettigt svar...texten är mjuk och samtidigt hård...som snäckskalet runt sitt liv...
2006-01-27

  karamellen
Hoppas våren är här snart, så du inte tar reda på svaret...
Kort, stark text som förmedlar det den ska.
2006-01-27

  rebecca d
hälsningar, kram
2006-01-27

    Camapani
jaddu..för feg för att våga så kan man det sig fråga..tack o lov att du inte tog reda på det.
2006-01-26

  mb74
kan man fråga sig?
bra tänkt:)
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mejja