Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På eggen

Det smärtar
livets törnen
sticker sina taggar

Och påverkar varandet

Bortträngda minnen
dyker upp
finns i vår ränsel
det ok vi alla bär

Livets vandring
går ut på att vara på eggen
finna balansera mellan
ljus och mörker
och att ta till vara
på nyanserna




Fri vers av AA VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-13 23:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
mm ibland känns det djupt inuti...
2012-03-14

  Linda CH VIP
Hög igenkänningsfaktor i din dikt och sista strofen säger allt!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP