Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havet kravet navet 




fritt efter Taube

en dag var hela havet
ett vapen för min syn
och överallt fanns kravet

 

om facklig översyn
av gällande regler
för lyrikskrivande

och ölhävande

 

 

 

samt tillnyktrande från nyttjande av båda




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2012-03-14 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP