Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självgodhet är djävul och mer

jag hör fel
och stökar till

huvudet högt
"jag har inte gjort något fel"
är vad jag sa
är vad jag alltid sa

det var då fel
och jag sjönk en meter under jorden
med huvudet högt
och håret lite på sniskan

inte alls lika vacker
som förr




Fri vers av Fritjof Blom
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-14 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fritjof Blom
Fritjof Blom