Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto mars 2009




Min lördags promenad

 

 

lördagen var en dag där himlen

var blå och solen värmde mig så

gott genom fönstret

 

jag hade känt mig så konstig efter

att ha vaknat och förstått att jag

måste ha drömt en dröm som etsat

sig fast inom mig

 

jag hade så svårt att ta mig för med

något till slut bestämde jag mig för

att ta en promenad i solen

 

när jag väl kom ut kände den friska

luften det blev lätt att andas jag njöt

av solen som värmde så gott

 

fåglarna kvittrade det var som om dom

hälsade våren välkommen jag var inte

ensam att vara ute många passade på

att njuta av solen och värmen för en dag

 

många var hundarna som fick komma ut

några fick jag hälsa på andra inte mötte

en man med sin schäfer då kommer tankarna

till dom tre schäfrar jag en gång hade

 

blev glad när jag fick hälsa på den schäfer

jag mötte mannen såg att jag inte var rädd

för hundar så hans hund fick nosa på mig

 

det var skönt det var varmt tyckte det syntes

hur snön försvann när jag kom in efter att ha

varit ute i solen kände jag att energin började

kom tillbaka där jag satt med min kopp kaffe

njöt av tystnaden solen som värmde och dagen

som var

 

 

 

 

anits 14 mars 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-15 00:02



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig lördagspromenad
2012-03-18

  Bibbi VIP
...och djuren:-)
2012-03-16

  Bibbi VIP
Ja, nu är naturen vederkvickande.
2012-03-16

  Anya VIP
Fin promenad bjuder du på.
2012-03-15

  Eva Helene VIP
Befriande skönt att komma ut och skaka av sig det som tynger, fåglar och hundar gör det hela ännu lättare som du skriver här.
2012-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Det är förunderligt vad en promenad kan göra. Jag har själv varit med om det många gånger.
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP