Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikt


Tystnaden
vadade till knäna
i insikt om
allt som aldrig hörs.




Fri vers av Piraya
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya