Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

järnek

 

 

 

lyssnar
djupt in i vindblad


vindens
blad




inväntar tecknens
frigörelse



lyssnar

till



klockklangens
instigan


i
tystas
svepeblad



därur stiger
järnets
röda


in i järnekens

djupt
gröna
blad




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-15 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mumsigt
som penseln
stryker färg
på duk
med ord
2012-04-01

  aol
tycker om fint skriftat här vännen,
2012-03-24

    hver=gufa
"Járneik

hlusta

djúpt inn í vindblaði

vindsins
blað

bíður táknsins
frelsis

hlusta
á

klukknahljómsins
einstígi

í
þögn
sveipsins blað

þar úr stígur
járnsins
roði

inn í járneikar

djúpa
græna
blað."

mvh. gufa
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser