Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gyllensnipa

 

 

gyllensnipa
rör vid




gräsens
silverplymer





ser mitt ansikte

i

södersjö





sjö viker ut
vattenblad



räcker
röd
sten



genom mellanriken föres vi





planterar röd sten
i fjällbjörkens
rötter





fjällbjörk släpper
ljustår




ser mitt ansikte

i

nordansjö




sjö viker ut
vattenblad


räcker
svart
sten



genom mellanriken föres vi





planterar
svart sten


i

kondorens
näbb



älskade



kan du andas



körsbärsblommen

i

ögondalen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser