Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäcköga

 

 

 

det sitter
en fågel




med röda vingar



vaggar
fjolårsvassen
lugn


bäcköga
ljusgnistrar


fågel andas i

sälgpipa




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-15 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stilla zenmeditation
betraktan av liv
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser