Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjälfågel

en droppe

ädel

skådargåva

 

 

gives

 

 

 

 

det jag

trodde

 

 vara

 

 

 

 

tog stenen

i mina händer

 

 

 

 

ser anemoner

stiga

 

 

 

upp

 

ur

 

 

tjälfågels

strupsång

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-15 23:53



Bookmark and Share


  poetryGirl
underbar
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser