Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Mörker

 

  

mörkret sluter sig

runt om mig

 

känner in tystnaden

vilar i den

 

den ger mig lugn

ger mig ro

 

och jag vet

att sömnen den kommer

så småningom

 

 

 

anits 16 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-16 14:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fylld av frid är din dikt
2012-03-18

    Birgersdotter VIP
Rofylld
2012-03-18

  Eva Helene VIP
Vackert och rofyllt i ord och bild!
2012-03-17

  ULJO
Sov gott och dröm vackert.
2012-03-16

    Ken Cassel
drömmen kommer så småningom att bli ljus
:)

Kramar!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP