Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart kanske sen första blåsippan syns i diket




JAG DRÖMDE OM DIG

 

 

jag drömde om dig i natt

som jag gjort så många

gånger förr

 

 

nu hade du bleknat i min dröm

var inte så auktoritär kunde ana

en viss ängslan hos dig

 

snart kanske du inte för följer

mig och drömmen gör mig rädd

och ängslig

 

 

jag drömde om dig i natt

tänk om det var sista gången

vilken lättnad jag skulle känna

 

 

 

 

anits 16 mars 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-16 15:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vissa drömmar vill man helst undvika. känns igen.
2012-03-19

    Birgersdotter VIP
Hoppas det är över..nu kommer nya vårar
2012-03-18

  M M Mannheim VIP
Förstår din ängslan över drömmen!
2012-03-17

  ULJO
Hoppas du slipper mardrömmar i framtiden. Fin bild
2012-03-16

    ej medlem längre
Drömmar kommer drömmar går å de glöms så lätt!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP