Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli

 

 

 

av

liden

kommen

 

 

vatten

 

är en blådrömmande spegel

 

irisfält

vidgas av

ljus

 

 

sandkornen ger

sken

av

 

pyramidens sol

 

 

älskade

 

är det en väg

 

 

oktaven

tonar

ut

 

 

 

skymningssilhuetter

 

sepiavinden lyfter

blådrömmande

spegel

 

 

hon är

 

i de

tolvs

hus

 

 

så får det bli

 

hon lämnar

stiger

ur

 

bilden

 

 

över tröskeln

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-16 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt
2012-03-20

  Lars Hedlin
In i själen den viskar...
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser