Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gungorna i parken


Manchesterjackan

Jag har inga drömmar
jag har bara solsken och fåglar

Stranden är hög av syrehalt

Hon har sytt liljor över hela manchesterjackan
den är mintgrön och den har fransar

Vi släckte ljusen som brann
öppnade balkongdörren lite på glänt
så att månskenet kunde lysa upp våra ansikten

innan vi slöt varandras ögon




Fri vers av Lars Gullberg
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-16 21:50



Bookmark and Share


    jordmatt
Slutet får mig att tänka på döden - men det är ju inte döden i din dikt -
Men i order "sluta" någons ögon.
Fin
(- sex/orgasm - den lilla döden)
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg