Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svunnen tid

Stog en gång
och huttrade
hörde havets brus
vindens sus

Det var en del
av vardagen
med människor
som ingick
i vänkretsen

Stoj och glam
allvar och ungdomlig
frihet
en känsla av tidlöshet

Ålderdomen långt borta
bara nu
framtiden
en sorglöshet
bortom vuxenheten

Idag har det förpassats
till minnenas bibliotek
och en fil som plockas fram
och minner om svunnen tid




Fri vers av AA VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-17 02:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint skrivet, dikten bär mycket känslor som berör och sätter igång tankar.
2012-03-18

    Birgersdotter VIP
ja tiden går så fort så fort
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP