Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I naturens sköte

Jag såg mig omkring

i naturens skönhet

en het sommardag

såg en sjö och en strand

en dagfjäril lekande i vassen.

 

Ingen fanns där jag var

jag ensam i naturens sköte.

Tänk vad skönt det skulle vara

att naken få slinka ner

i solvarmt vatten.

 

Oh, vad skönt

känna vattnet

omslingra min nakna kropp.

Tänk vad ljuvligt att ensam få vara

vid en sjö

långt inne i en skog.

 

Så tänkte jag gå upp

och låta solen värma mig torr.

Jag somnade på stranden

och vaknade i en skugga?

Vad kunde det vara

slog upp ögonen

och då såg jag bakom mig

med solen mot sin nakna rygg.

 

Där stod helt naken

som kommen ut ur sagan

en blandning av älva

och en skogsjungfru.

Hörde så en ljuvlig stämma

som sa.

Jag är redo, kom!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-17 18:02



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
...den där sjön skulle jag gärna vilja bada i ... härlig naturlyrik och sensualism...!
2012-03-20

    lory
naturlyrik blanda med sensualism..jättebra
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP