Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Världen är komplex
röster törstar efter frihet
ondskan firar triumfer
gamla sanningar luckras upp
inget är givet

Människor söker gemenskap
sammanhang
mening

Det enkla att vara
med människor som ser
bekräftar
blir guldkant
i tillvaron
skapar mening

Känner mig lyckligt lottad




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-18 01:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Du skriver sanningens ord
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP