Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Makt)missbruk


Lättköpt

Mannen med uniform stoppade tillbaka pengarna
i sin ficka, då han tyckte sig ha ett litet uns samvete kvar.
Kvinnan öppnade då en billig flaska rött
Se så, Strax låg pengarna på bordet.




Fri vers av Magica VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-18 02:11



Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Man blir lätt döpt med en flaska rött! :)
2012-03-19

  Anders Nordlander VIP
Sams vete är inte rent
2012-03-18

  M.A.J.R
snyggt
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP