Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagkväll


Din själ var en balkong
med vajande svart siden

det var en kväll
då vi skrattade
åt ingenting

då grått dis välde
in genom fönstret

doften av rök
och hud

en fotograferad
sekund av lycka

en sparv som svalt
stjärnstoff och landat

ett skratt och
en omöjlig kärlek




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 10:10



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fint
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin