Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Tysta Skri...!


Själens tysta Skri flaxar smattrande vilse

i Hjärtats ekande Katakomber



Det Röda vattenfallet brusar ohörbart

dånar

jäser

kokar


När Svart Draksådd når det innersta rummet



Jag hänger ut min för trånga Längtans frackskört

på en Galge av ben

i Hjärtats pelarsal

att torka från Havets isande vind



Det mummlar söker letar vindlar tränger

när det ojordiska letar sig upp

spränger Vallarna

erupderar

våldsam

eld

sprut

Ande

Vulkan



JAG ÄR FRI!







Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilket väl använt språk!
2012-03-19

    lory
du bygger upp dikten på ett spännande sätt..sen avslutar med crescendo..frihetens röst..underbart
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge