Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TONER AV KÄRLEK

När ögonen lyser
som stjärnor i natten
då går ej att dölja
vår kärlek så stor
Då kan alla se
hur vi strålar av lycka
Då kan alla se
vart kärleken bor

Men ingen kan höra
den sång i vår själ
som vi bär på var dag
De är bara vi
som kan vaggas till ro
Av toner
från kärlekens innersta bo

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-18 18:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skirt och innerligt..en text att vårda och sprida. Må den aldrig dö
2012-03-19

  M M Mannheim VIP
Att vara den du så kärleksfullt beskriver måste vara en lycklig man som du är lycklig med honom. Vet han om att han är målet för din dikt?
2012-03-18

  aol
så rogivande vackert vännen,
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP