Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas i takt

~~~


beröva inte naturen hennes andetag

andas i takt med henne
och låt oss ge varandra livet





~~~




Fri vers av Markattan
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-01-27 10:53



Bookmark and Share


    steffe struts
mycket fint formulerad dikt!
tänkvärt...

gillar kortisar, tre rader är bra!

stefan
2006-02-08

  frozen_yoghurt
Fantastiskt skrivet, TACK!
2006-02-05

  alvan
Verkligen tänkvärt och vackert du lyckas förmedla med få ord! Supersnyggt!
2006-01-28

  Peter Stjerngrim VIP
Finns inte mycket annat att tillägga - så jag konstaterar bara faktum att det är så sant väsentligt det du förmedlar så innerligt vackert!
2006-01-27

  Jessica Ebbesson
Oj..dina ord rymmer så mycket storhet. Ett ordspråk att ta med sig. Tack!
2006-01-27

  noname_realmind
Mycke stilfullt och vackert! Så få ord säger så mycket.
2006-01-27

  Christer VIP
första raden är riktigt fin...budskapet förstås likaså.
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan