Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläntan!

I skogens glänta
djupet i närvaron består

Stilla smeker en vårbris på kind

Doften av liv
ett myller av små tysta ljud

Älskar allt detta NU!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-20 10:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i tystnaden
andas ....
2012-03-26

  mare VIP
Låter härligt ;)
2012-03-23

  Miss Mi
Jag älskar gläntor, särskilt solbelysta. Tycker mycket om din glänta, stannar till och insuper livet via dina ord. Härligt!

Tack.
2012-03-21

    lory
näravro,samspel med naturen,,underbart
2012-03-21

  anits VIP
Så fint skrivet om att vara
i nuet
2012-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ett mycket vackert fångat nu. =)
2012-03-20

  Blåbäret
man är så himla vårkänslig just nu...lyssnar efter tissel och tassel i varje möjlig öppning av liv och gläds innerligt när de visar sig...
2012-03-20

  Linda CH VIP
Vacker betraktelse skriven med innerlig känsla!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin