Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnar till riktigt gammal rock... Carl Perkins, Buddy Holly, Chuck Berry,, Elvis Presley och polarna... Texten är förstås en foting, ett påhittat versmått. Bilden är förstås tagen i Karlstad och det var jag med vid tillfället. Tagen.


Ibland kan det bli precis hur tokigt som helst.





Angående generaliserandet om
könen försöker jag
på mitt eget

lilla vis beskriva
hur valserna brukar
gå när jag

tjuvlyssnar på folk
i mera verkligheten.
Bara det att

jag ofta sedan
vänder på replikerna
och låter tjejsarna

ta killarnas repliker
och som tvärtom...
för att se

om någon reagerar...
Min väninna blir
tokig på mig

när jag sätter
igång. Hon har
fått för sig

att det är
skillnad mellan könen
snarare än mellan

människor. Det är
ju när man
tänker sig människorna

blott som könsvarelser
det blir hur
tokigt som helst.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-01 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
verksamt
att
byta
perspektiv
lärorikt!
2013-11-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst se oss
alla som kamrat
bara en så´n
person inte till
kön, utan person
det är god reson
och mycket god ton!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP