Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid sömnen

Dyningar i ögats skymning

det osynliga landet inunder handen

(täcket, det böljande havet)

*

Minnets hologram
glider som en vaksam fågel
över din väntande kropp

skuggan av något bortglömt

sömnens vingslag i det svala rummet
ett eko genom nattens brunnar
och rymdens stilla återspegling
i det yttersta vattnet




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 14:42



Bookmark and Share


  walborg
Poetiskt - vackert
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin