Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exordium



Vid existensens yttersta utpost
sjunger en koltrast sina psalmer
mot en klarvit himmel

solen dör vid vårens slut

och en majestätisk sorg
river upp hemlösa stränder

där narren spelar
fjolårslövsdansen

för de fåglar som snuddad
vid stjärnan och störtat




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-20 17:52



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Underbart diktat!
ML
2012-03-25

  Cissmoll
Åh. Jättevackert.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin