Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek så stor

Min kärlek så stor
ett vackert minne
av dig.
Du är mig nära
det känner jag,
men snart far du
långt bort.

Men min kärlek sänder jag
med dig på din färd
och jag ska sakna dig
för varje ögonblick
jag tänker på dig.

Minns mina ord
på din färd
till främmande land-
Jag älskar dig!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-21 15:58



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Kärlek är att alltid längta!
2012-03-23

  anits VIP
En vacker kärleksförklaring
2012-03-22

    lory
underbar kärleks hyllning av magiska mått o rimmar du vackert
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP