Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I oändligheten

Blundar, kallar på dig
Kom, lek med mig

Väntar en stilla stund
lockar dig med
minnet av en kyss....

En vindpust....
vet att du är här

Leker i oändligheten
Känner hela din närhet
så lätt, så lekfull......
så sann

Slår upp ögonen
Saknaden har vaknat




Fri vers av soalf
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-21 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord berör...vemodigt och vackert.
2012-03-22

    Bodil Sandberg
Mycket vackert och visst känns det igen ..känslan..från en gång..i tiden - applåder känslofullt och fint!
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf