Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsvågor

Havets vågor
är det pulsande blod
som ger mig viskningar.
Att jag ska följa vågorna
till strand,
där min kära sitter.
Väntar att jag
ska kyssa hennes hand.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-21 22:05



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2012-03-22

  poetryGirl
gillar dikten!
2012-03-22

  anits VIP
vackert och kärleksfullt
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP