Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betygssättning av själen

Varför är det så
att vissa alltid gör
sånt som andra inte vågar
när andra kanske hör

Varför är det så
att vissa aldrig vet
att dom är helt underbara
- det förblir en hemlighet

Varför är det så
att de som alltid ska höras
framhålls som lyckade och hyllade
när andra ska tillintetgöras

Varför är det så
att vi alla ska ses som individuella
när bara en bråkdel av oss
får veta att vi är speciella

Ja varför är det så?
Rättvisans ojämna kanter
Där vissa anses vara "guldkorn"....


När vi alla är oslipade diamanter.




Fri vers av Nebula
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-22 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nebula