Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, förlåt mig

mitt sätt
att driva på

det känns som om den första kvällen när vi sågs, på OK-macken
pirret i magen
suget
men nu är det bortblåst

snälla förlåt mig
snälla stanna
lämna mig inte

jag saknar pirret, fjärilarna i magen
som datorn äter upp
förtär, drar isär
sluta förneka mig
det smärtar

snälla förlåt mig
snälla för jag kan inte leva, som halv

om du känner mig
så stannar du kvar
du är den jag vill ha
den jag behöver

låt datorn sova
låt datorn självdö
rebota töm och glöm bort

allt jag gör
varje dag
är för dig
för oss
gör samma sak
kasta loss
lämna din trygga hamn
kom hit,
in till min famn

du vet, precis som jag
vart det bär hän

jag vill känna som då, med pirret och blåsten
vara orolig av rätt anledning
inte av fel




Fri vers av lilla t
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t