Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaa kanske det är det som känns....

Känner mej usel och fel.
Vet ej om jag har rätten
att existera.

Hur kan man veta det?
Inget speciellt har hänt.
Jag har inte gjort nått
olagligt.

Våren är på G och solen
lyser som sjutton.
Varför känns det inte bra då??

Den gode Karin B skrev
" Det gör ont när knoppar
brister".
Jaa kanske det är det som känns....














Fri vers av mjuk
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 23:15



Bookmark and Share


  Trädflickan
Vårdepp kanske.
Solen lockar fram förväntningar, man borde vara glad och lycklig. Man ser andras perfekta liv. De åker till stugan, firar påsk, reser, umgås. Själv orkar man inte, vill bara dra ner rullgardinen och slippa se solen. Dessa bilder av lycka som skapas inom en när man själv kanske känner sig ensam och misslyckad gör bara att ångesten ökar.
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk