Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Burk




Visst är honung en bisak

Lyckan för ett djärvt litet bi
är samla nektar och envist stå i,
att finna små blommor överallt
och flyga metodiskt från kalk till kalk.


Så skapar det honung genom sin flit
och faktiskt räcker den ända hit
ty i kylen står det en nyöppnad burk
att söta mitt örttes våtvarma slurk.


Den förgyller även min skiva levain
med smaken som helt för mig hän.
Mina drömmar blir söta och djupa
av biprodukt från gulmålad kupa.




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-23 08:55



Bookmark and Share


  Silverstripe
Lockar fram ett leende och lockar fram saliven!

Och kan det vara så att jag funnit en till som gillar honungsmackor!?
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP